Om oss

Service

Vi er opptatt av fornøyde kunder og strekker oss derfor langt for at du skal bli fornøyd.

Kvalitet

Med dyktige ansatte og riktig utsyr kan vi leverer tjenester av høy kvalitet. Vi kan hjelpe deg med alt fra grunnmur og støpning til betong trapp og fjellsikring.

Erfaring

Vi har gode fagfolk med bred kunnskap og lang erfaring innen faget!

Om oss

Km Grunnmur AS

KM Grunnmur AS ble etablert i 2015 av Kim Feydt og Morten Borgan. Vi har per i dag 15 dyktige, erfarne ansatte som står klar til å hjelpe deg med det meste innen grunnmur- og støpearbeid.

Fornøyde og lojale kunder er vår førsteprioritet! Hos KM Grunnmur AS er vi opptatt av å yte god service, levere høykvalitetsarbeid og ha en god løpende dialog med våre kunder!

Vi utfører arbeid innen følgende områder: Støpte gulv til boliger/garasjer, vegger til bolig / garasjer utført i termomur, grunnmur til boliger/garasjer utført i sprøytebetong, støttemurer utført i sprøytebetong, trappevanger ink trapp utført i betong, fjellsikring i sprøytebetong, lettbetongelementer (siporex), lecadekker.

Vi utfører alt innenfor grunnmur og støping i det sentrale Østlandsområdet.

Ønsker du våre tjenester?

Kontakt oss

Vi utfører alt innenfor grunnmur og støping i det sentrale Østlandsområde. Har du spørsmål eller trenger en av våre tjenester? ta kontakt med oss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle